Tule mukaan!

- Harrastuksen aloittaminen ei vaadi mitään erityisosaamista - auttamishalu ja motivaatio ovat riittävä perusta vapaaehtoismiehistöön pääsemiseksi. Pelastusmiehistössä toimiminen edellyttää 18 vuoden ikää, mutta tarjolla on myös sitä nuoremmille monenlaista tehtävää. Mukaan voi tulla vaikka ympäri maata järjestettävien nuorisoleirien kautta.

- Uskomme, että hyvällä koulutuksella, sekä asianmukaisella, turvallisella kalustolla ja varusteilla vapaaehtoisemme jaksavat tärkeässä työssään. Uskomme myös, että saamme riveihimme uusia meripelastusaatteeseen sitoutuvia ihmisiä.

- Tule mukaan! Voit ryhtyä vapaaehtoiseksi meripelastajaksi tai antaa osaamisesi paikallisyhdistyksen hallintotehtäviin. Pääset mukaan joukkoihimme ottamalla yhteyttä sinua lähellä olevaan yhdistykseen.

Pidä pelastusveneet valmiudessa - Liity jäseneksi!

Henkilöjäsenyys

Voit antaa oman tukesi Kaskistenseudun vapaaehtoiselle meripelastustoiminnalle liittymällä jäseneksi. Hyvän mielen lisäksi saat jäsenenä Vapaaehtoinen Meripelastaja-lehden ja käyttäjätunnukset Meripelastusseuran Messipalveluun.

Valitse

Yhteisöjäsenyys

Kaskisten alueen yrityksilläkin on mahdollisuus olla mukana parantamassa merenulkijoiden turvallisuutta kotiseutunsa merialueella. Yhteisöjäsenyys on hyvä tapa tukea yleishyödyllistä toimintaa ja kantaa yhteiskuntavastuuta paikallisesti.

Valitse

Mukaan vapaaehtoiseen meripelastustoimintaan

Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci.

Valitse

Trossi-turva

Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci

Valitse

 

Tekninen toteutus: W3 Group