Meripelastusseura uutiset

Trossi-palvelunumero vastaa jälleen 1.5. alkaen

28.4.2017

Meripelastusseuran Trossi-palvelunumero 0800 30 22 30 palvelee asiakkaita jälleen 1.5. lähtien. Numeroon voi soittaa vesillä niissä ongelmatilanteissa, joissa kyseessä ei ole vaaratilanne eikä avun saamisella ole kiire. Trossi-palvelunumero toimii vuorokauden ympäri, ja puhelu on soittajalle maksuton.

Trossi-palvelunumero on tarkoitettu vain sellaisiin tapauksiin, jotka eivät täytä meripelastustehtävän tai vesiliikenneonnettomuuden tunnusmerkkejä. Tällaisia ovat esim. satamaan tai saareen kiinnittyneisiin tai hallitusti ankkuroituneisiin aluksiin kohdistuvat avustustehtävät silloin, kun niihin ei liity ihmisten pelastamista. VAARATILANTEESSA pitää soittaa aina joko meripelastuksen hälytysnumeroon 0294 1000 tai hätänumeroon 112. Myös jos olet epävarma, onko kyseessä kiireetön avuntarve vai vaaratilanne, soita hälytys/hätänumeroon.

Trossi-jäsenyyteen liittyvät yhteydenotot, kuten vene-tai yhteystietojen muutokset sekä jäsenlaskuja koskevat tiedustelut, pyydämme sähköpostilla smps.toimisto@meripelastus.fi.

Trossi-palvelunumeron toiminta.

Lue lisää Trossi-jäsenpalvelusta!

Lataa puhelimeesi myös Trossi-appi! Lue lisää!

Tekninen toteutus: W3 Group